REDACTIE

Zoekt u een schrijver die gespecialiseerd is in Nederlandse kunst of iemand die passende afbeeldingen vindt voor bij uw teksten? Aan verschillende publicaties heb ik naar grote tevredenheid meegewerkt.


ADVIES

Denkt u na over het kopen van een kunstwerk of heeft u hulp nodig bij de inhoud en vormgeving van uw kunstproject? Ik help u graag bij beslissingen en keuzes die het beste bij u en uw organisatie passen.


TENTOONSTELLINGEN

Heeft u iemand nodig die uw tentoonstellingsidee kan realiseren, of heeft u genoten van de tentoonstellingen waar ik aan gewerkt heb? Met mijn ruime ervaring bij musea zorg ik voor een succesvolle presentatie.


LEZINGEN

Wilt u meer weten over een bepaalde kunstenaar of geïnspireerd worden door verhalen uit de kunstgeschiedenis? Bij verschillende gelegenheden heb ik mensen mogen informeren over, en verassen met kunstenaars en hun werk.


RONDLEIDINGEN

Gaat u met een groep een museum bezoeken en wilt u daarbij een mooi verhaal horen of antwoorden krijgen op uw vragen? Ik leid u graag rond door musea in het hele land, en vertel u graag de verhalen achter een kunstwerk.


ONDERZOEK

Bent u op zoek naar iemand die alles uitzoekt over een kunstobject of heeft u hulp nodig bij uw onderzoeksproject? Met mijn ervaring in het wetenschappelijke veld kan ik u helpen bij het vinden van meer informatie.

%d bloggers liken dit: